Holiday home on a unique location in Puntagorda, La Palma, Canary Islands, Outstanding sea view, privacy, swimming pool, outside kitchen and bbq Casa El Polear
Holiday home on a unique location in Puntagorda, La Palma, Canary Islands
Outstanding sea view, privacy, swimming pool, outside kitchen and bbq
www.elpolear-lapalma.com
 

 
 
  
 Comments from guests.
 We show the comments in the language in which they were sent, unless otherwise stated.
Therefore there may not be any English language comments
 
 Thank you for your consideration. We had a wonderful holiday at El Polear - very peaceful and excellent weather - just what we needed to recharge the batteries. We hope to come to Punta Gorda again and will certainly recommend your agency and La Palma itself
 
  
 We had an excellent time and found El Polear to be a truly delightful place to stay - we shall be back!
 
  
 Hi,just wanted to let you know we had a lovely holiday in Puntagorda,we loved the house,and all the arrangements you had made worked perfectly,wish we were still there!
 
  
 Helaas zijn wij weer terug in Holland,Wij hebben heerlijk genoten in El Polear. Prachtig huis, zeer rustig en erg mooi gelegen. Wil je Mercedes en Raul nogmaals bedanken wij komen zeker een keer terug.
 
  
 We waren zeer tevreden over ons verblijf in El Polear. Privacy en rust dat we zochten hadden we daar genoeg.
 
  
 Onze vakantie op La Palma was geweldig en het huisje was erg compleet en mooi gelegen en met een heerlijk zwembad! De ontvangst was heel vriendelijk (niet door Mercedes maar door ??Marisol?? als ik het goed verstond, ze sprak alleen Spaans maar doordat ze erbij gebaarde konden we alles verstaan, maar zij ons niet). Veel gewandeld, heerlijk weer gehad.
 In elk geval, bedankt dus.
 
  
 We zijn alweer een paar dagen thuis na een zalig verblijf in El Polear.
Het heeft ons zeer verrast door de rustige ligging, het heerlijke zwembad en natuurlijk het mooie huis. Ook de gastvrijheid van Merche en Raoul was hartverwarmend.
 
  
 Onze vakantie zit er weer op! Het was weer fantastisch. We hebben alleen maar mooi weer gehad.
Mercedes en Raul weer even vriendelijk!! +
Ik heb begrepen dat jij Raul en Mercedes regelmatig spreekt. Zou je ze nogmaals hartelijk willen bedanken van ons. Mercedes moeder had namelijk een taart voor ons gemaakt......die kwam Raul afgelopen woensdag brengen. Erg lief!! We hebben ze zelf uiteraard ook bedankt,.....maar ik denk dat jou Spaans beter is dan dat die van ons!!!! hihihihihi.
 
  
 Ik zal dit huis zeker aanbevelen aan mijn vele vrienden en kennissen en ik zal zelf, als ik terugkeer op La Palma, het zeker weer huren, want het is SUPER!!
Ik heb het heel fijn gehad, Mercedes is een schat en ze geeft uitstekende service!
 
  
 Ik wil je nog even laten weten dat we een geweldige vakantie op La Palma hebben gehad.
El Polear is een erg mooi huisje met een werkelijk fantastische ligging. Alles was verder goed geregeld, ook met auto was prima in orde. Hartelijk dank hiervoor.
Zou je ook onze hartelijke dank aan Mercedes willen overbrengen? We hebben nog wel gebeld, maar of het in ons beste Spaans over is gekomen....
Maar, we gaan zeker terugkomen.
 
  
 Wij zijn weer terug (helaas) in Holland na een fantastische vakantie op La Palma en een bovenal heerlijk verblijf in El Polear.
Wij hebben van beiden elke dag volop genoten.
Het enige minpuntje van onze vakantie was onze terugkeer naar Nederland op maandag 12 november jl. Wij hebben veel van het eiland gezien en dingen ondernomen waaronder een aangeboden rondleiding in de telescoop bovenop de "top" en elke dag zwemmen in het zwembad of in de oceaan.
Zelfs `s avonds (rond 23.00 uur) in het aardedonker, genietend met verrekijker van de sterrenhemel, onder genot van een gekoeld wit wijntje, geluiden van een walvisachtige gehoord, beantwoord door aanslaande hond (tot 3x toe na geluiden van walvis) van een boerderijtje onder ons.
Het weer was natuurlijk schitterend. Je kan je natuurlijk wel voorstellen wat voor een gevoel wij kregen toen de piloot bij vertrek van Santa Cruz in zijn vluchtinformatie aangaf dat de temperatuur in Holland circa 6 graden was.
Wij zijn zeker van plan om terug te keren naar La Palma en bij voorkeur naar El Polear. Een gevoel van heimwee bekroop mij toen ik de website van El Polear aan enkele collega`s liet zien.
 
  
 We zijn nu net weer een paar uur thuis en ik wilde je toch nog even danken voor je inspanningen rondom onze vakantie.
Het was erg leuk in La Palma. Alles was super goed geregeld, van de auto tot het heerlijke huisje.
Helaas was het weer niet heel goed, maar desalniettemin hebben we genoten van het zwembad (elke dag een ochtendplonsje) en hebben we heel veel gewandeld. We waren allemaal aangenaam verrast door het mooie eiland en haar prachtige natuurschoon.
Ik heb zelden zoveel variatie aan bloemen, planten, bomen en kleuren gezien.
 
  
 Wat hebben wij genoten op La Palma: in een woord schitterend!
Teruggekeerd in Nederland - met 's nachts al vorst (brrrr...) denken we nu al met weemoed terug.
Indien je ze spreekt: wil je ook de eigenaren van El Polear bedanken?
 
  

 

Terug naar de Casa El Polear website.
Website design:   Isla de La PalmaLa Palma, The Canaries, Canary IslandsCopyright © 2018 Isla de La Palma